Als vrouw, moeder en ondernemer let ik al lange tijd op wat ik koop en eet.

Duurzame, ecologisch verantwoorde producten krijgen hierbij de voorkeur. Maar om één of andere reden was ik op vlak van vrouwelijke hygiëne zo geconditioneerd geraakt dat ik sinds ik op mijn 13de maandstonden kreeg op mijn al elke maand tampons koop. Ik ben er nu 38 dus dat is wel wat ondertussen.

Niet zo lang geleden ontdekte ik menstruatieondergoed. Ik stond er eerst wat weigerachtig tegenover: zou dit niet vervelend of vochtig aanvoelen? Want om die reden heb ik ook nooit graag maandverband gebruikt.

In tegenstelling tot wat ik dacht, was het een absolute verademing. Door de speciale opbouw (4lagen!) van de slips blijf je altijd goed droog en voel je je vrouwelijk en veilig.

In het najaar van 2022 lanceerde ik daarom mijn eigen collectie met alle feedback die ik van klanten had verzameld. Alles wordt geproduceerd met duurzame materialen zoals bamboe en organisch katoen, en alle modellen zijn vooral zacht, comfortabel én hebben een groot absorptievermogen.

Eigenlijk is een goede menstruatieslip een belangrijke bondgenoot op elk moment van een vrouw haar leven. Het start al in de prille puberteit. Vele jonge meisjes schamen zich als ze in de schoolpauze een tampon uit hun boekentas moeten halen. Het gebruik van tampons en andere hygiënische middelen kan soms ook al een confrontatie op zich zijn, naast een lichaam dat volop in verandering is. Een coole, comfortabele slip zoals onze bestseller de Teen Marie Comfy Slip is hierbij ideaal. Liever fan van boxershorts? Dan komt onze NIKKI to the rescue ;)


De slips zijn tegelijk elegant en speels en sommige zelfs sexy. Elke vrouw vindt iets wat past bij haar persoonlijkheid.


Ook bij een zwangerschap is menstruatieondergoed dankbaar. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hormonale afscheidingen of licht urineverlies. Altijd houdt je slip je veilig. En na de bevalling doen de slips met superabsorptie, hun werk.

We hebben zelfs ultra-absorberende nachtboxershorts om je ook tijdens de nacht veilig te voelen.


Kijk rond in de shop en ontdek. Hopelijk is het een even grote verademing voor jou als voor mij.


Groetjes,
Charlotte

x


Heb je hulp nodig bij een bestelling? Nog een extra vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar info@moi-et-marie.com. Wij staan elke werkdag klaar om je te helpen.

ontdek de collecties

Charlotte leidt je rond bij

MOI ET MARIE