sisters republic

Heerlijk vrouwelijke en elegante menstruatieslips die 100 procent lijken op gewoon ondergoed, en dan nog eens supercomfortabel zijn. Een persoonlijke favoriet! De slipjes zijn lekvrij dankzij de waterdichte polyurethaan barrière binnenin het slipje. Je kunt met gemak een witte jeans dragen als je ongesteld bent! Alle stoffen die voor de vervaardiging van de slips worden gebruikt, zijn van gecertificeerd biologisch katoen of Oeko-Tex Standard 100, dezelfde norm als voor baby's. De slipjes zijn gegarandeerd vrij van stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam en het milieu.

Mademoiselle Culotte

Dit Franse merk is nog vrij jong maar in twee jaar tijd al aan waanzinnig veel populariteit gewonnen door hun comfortabele, stijlvolle en speelse menstruatieslips, geschikt voor echte alle leeftijden en alle soorten van verlies. Alle slips zijn zuinig en ecologisch en bestaan uit ademende en hypoallergene stoffen.

Herloop

Een stijlvol Frans merk die gemak en veiligheid, comfort en elegantie moeiteloos combineert. In elke Herloop vind je een combinatie van drie stoffen die ‘nul lekkage’ garanderen. De slips zitten zo uitermate goed dat we ons assortiment heel spoedig zullen uitbreiden. De Sofia Black is nu al onze favoriet.

slowen

De prachtige tienerslips van Slowen waren het eerste waar ons oog op viel: sportief, elegant, comfortabel, mooi, subtiel kleurrijk. Slowen ondergoed gebruikt nobele materialen in duurzame productieprocessen. De productie is volledig Frans en hun leveranciers bevinden zich in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Zo goed voor ons lichaam en de natuur. Daar houden we van, toch?

Moodz

Moodz is misschien wel het coolste, meest gedurfde merkje van onze lijst. Menstruatieslips in hippe, zelfzekere ontwerpen met een nadruk op veiligheid en optimaal comfort. De Golf Kaki slip is onze absolute favoriet.